Flashmob multitudinària del “Jo sóc com tu” a les Dissantes

Aquest dissabte la flashmob multitudinària de les Dissantes  va tenyir de blau La Platja del Varador. “Buhos” va ser el cap de cartell i l’encarregat de versionar l’edició 2019 del “Jo sóc com tu” que va fer cantar i ballar a 6.000 persones  amb la companyia d’en Santi, l’icona de la Fundació El Maresme.

Durant la tarda es van realitzar un conjunt de d’activitats variades, amb la novetat de l’Escape room i l’augment dels jocs de platja en l’àmbit esportiu com a punt fort. Tot amb l’objectiu de promoure la inclusió social i la participació activa de les persones amb discapacitat intel·lectual. També hi van haver estands amb marxandatge i barra solidària per recaptar fons. En total la festa va bellugar més de 300 voluntaris i voluntàries d’arreu de la comarca i també d’entitats de Mataró. Persones amb i sense discapacitat que van participar molt activament en la preparació de tota la jornada.

Després de la flashmob la vetllada va seguir amb els concerts de La Otra, Valira, Buhos i Anganga, que van estrenar el nou escenari Espigó del passeig marítim.

Informa: J.Peñaranda