Finalitzat el darrer tram de millores de la Ronda Miguel de Cervantes

El projecte de millores de la Ronda Miguel de Cervantes arriba al seu final. Aquesta obra contemplava una renovació del clavegueram i la reurbanització d’un passeig de més de 850 metres. Per organitzar les obres, els treballs es van dividir en dos trams: un primer localitzat entre la Plaça d’Alfred Opisso i el carrer Francisco Herrera i un segon, situat entre Francisco Herrera i el Camí Ral. Durant el 2017 i el 2018 es va enllestir el primer tram i, avui, s’ha donat per finalitzat el segon. Aquest projecte ofereix a la ciutadania una connexió entre la platja i els barris de Rocafonda, Escorxador i l’Havana.

El cost del projecte s’ha situat al voltant del milió d’euros. La urbanització del segon tram s’ha xifrat entorn als 246.000€ i les obres del clavegueram han tingut un cost aproximat de 286.000€. En el seu moment, el primer tram no va superar els 500.000€. Pel que fa als terminis, des de l’Ajuntament s’admet que no han arribat a complir-se però que no s’han allargat en excés i que sempre s’ha treballat intentant causar les menors molèsties possibles als ciutadans.

La propera acció que contempla l’Ajuntament té a veure amb el tram final de la Ronda Miguel de Cervantes, la zona localitzada entre Sant Simó i la N-II. El consistori estava pendent de rebre el traspàs del tram urbà de la N-II i, ara que té les competències, es planteja millorar-lo en un futur.

Informa: L.Sanmiquel