Finalitza el Postgrau de Gestió Publica ofert pel Tecnocampus

Tecnocampus

Conèixer els diferents models de gestió pública però també de governança i polítiques públiques són només algunes de les temàtiques que s’han tractat al postgrau en direcció i gestió públiques que s’ha ofert al Tecnocampus des del 2018. El postgrau, que aquest dimecres ha posat el seu punt i final, ha aplicat l’àmbit local dels estudis a Mataró. Un curs que s’ha impulsat amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya al Tecnocampus a petició de l’Ajuntament local. Un postgrau basat en 4 pilars molt diferenciats en els que en destaca el coneixement i l’aprenentatge directiu dins de la gestió pública. L'acte ha comptat amb la subdirectora general de recerca i formació en alta direcció de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, Eulàlia Pla Rius.

Tal i com explica, Toni Merino, gerent de l'Ajuntament de Mataró, es plantejaven aquesta formació del personal municipal com a un repte que forma part de l’aposta per la transformació de l’Ajuntament.

La cloenda del curs ha comptat amb una conferència central a càrrec del Doctor, professor emèrit i síndic de la Universitat de Girona, Joan Manuel del Pozo. La xerrada ha rebut per títol ‘Ètica de la comunicació i la felicitat’ i ha volgut fer reflexionar sobre aquests dos conceptes als estudiants que avui rebien els diplomes de finals de curs.

Informa: M.Gómez / P.Bertran