Fernàndez demana a Bote que la Policia Local garanteixi el trànsit l'1-O enlloc de la seguretat

El cap de CiU Mataró, Joaquim Fernàndez, ha demanat a l’alcalde que la Policia Local es dediqui a garantir la gestió del trànsit de cara a l’1 d’octubre, tant de la circulació de vehicles com de persones. Es tracta d’una tasca de la qual la Policia Local hi té exclusivitat i, segons Fernàndez, davant l’increment de cotxes i persones que es preveu a la ciutat de cara a diumenge, el millor és que tot es realitzi amb fluïdesa i seguretat.

D’aquesta manera, el cap de Convergència a la ciutat aconsella a l’alcalde que la Policia Local no hagi de preocupar-se de la seguretat ciutadana ja que, aquesta qüestió, segons diu, és responsabilitat d’altres cossos de seguretat. Fernàndez  ho ha explicat a Bote en una carta on també espera que els funcionaris i treballadors municipals no es trobin en una situació compromesa el proper diumenge.

Afegim que aquest dijous al matí, s’han trobat alguns cartells enganxats a diversos edificis en contra del referéndum, així com diverses pintades. Almenys la zona del TecnoCampus. Molts mataronins han reproduït a Facebook i d’altres socials, com Twitter.

Informa:

M. Rodríguez / O. Debat