Ferida molt greu una dona gran en un atropellament a la Via Europa

Els fets han passat a les 12 del migdia en un pas de vianants tocant a Via Europa. De moment es desconeixen les causes de l’accident. La dona ha estat traslladada a l’Hospital de Can Ruti

Fotografia: Policia Local

Ferida en estat molt greu una dona de 84 anys en un atropellament a la Via Europa, prop del Decathlon. L’accident s’ha produït quan passaven pocs minuts de les 12 del migdia al pas de vianants regulat amb semàfor del carrer Finlàndia, tocant a via Europa. Les causes de l’accident de moment encara estan sota investigació i des de la Policia Local no descarten cap hipòtesi.

La dona ha estat traslladada fa poca estona a l’Hospital de Can Ruti amb pronòstic reservat, després que els serveis d’emergències mèdiques hagin estat realitzant maniobres per mantenir-la en vida durant una hora.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat diverses ambulàncies i cotxes de Bombers i també quatre patrulles de la Policia Local. A més d’atenció a l’accident, agents del cos policial mataroní també estan regulant al trànsit de la zona, ja que es tracta d’un vial de sortida de Mataró.

 

Informa: S.Ruiz