Extingit l'incendi produït a l'aparcament de sota la comissaria de Policia Local

Els primers indicis apunten que l'incendi l'hauria ocasionat una motocicleta elèctrica que s'hauria encès

Imatge: Mataró Audiovisual

Aquest dimarts al vespre s'ha originat un incendi a l'aparcament subterrani de sota la comissaria de la Policia Local de Mataró. Els primers indicis fan pensar que el foc podria haver començat en una motocicleta elèctrica que s'hauria encès. 

Els Bombers han rebut l'avís a les 20:06 hores i fins el lloc dels fets s'hi han desplaçat 4 dotacions. L'edifici ha hagut de ser desallotjat i no hi hauria ferits.

#ÚLTIMAHORA Extingit l'incendi generat sota la comissaria de la Policia Local de #Mataró. @bomberscat indiquen que l'origen podria haver estat una moto elèctrica que s'hauria encès. L'edifici s'ha desallotjat i no hi hauria ferits. pic.twitter.com/tjtXEoUWG3

— Mataró Notícies (@MataroNoticies) June 1, 2021

L'incendi ha provocat una gran fumerada que ha estat visible carrers més enllà. Els bombers han extingit el foc en poca estona i, per tant, a hores ja tan sols s'hi estan realitzant tasques de ventilació. 

Surt fum de la zona de la guardia urbana. Sembla que hi ha foc al pàrquing @MataroNoticies pic.twitter.com/CgaLJrBsFO

— Joan Q. Colominas (@JoanQuijorna) June 1, 2021

L'incident ha provocat que la Policia Local hagués de tallar el Camí de la Geganta en el tram comprès entre la Plaça Espanya fins a plaça Granollers.