Exposició sobre la trajectòria de la Fundació Vicente Ferrer a l'Ateneu

El primer pis de l’Ateneu de la Fundació Iluro acull una exposició que repassa la trajectòria de la Fundació Vicente Ferrer. “Viatge a la ciutat de l’infinit” és un recorregut pels cinquanta anys d’història de l’ONG, des que Vicente i Anna Ferrer van arribar a l’Índia. A través de diversos plafons amb fotografies i informació diversa es pot veure com era Anantapur en aquell moment i tots els canvis que gràcies a la tasca de la fundació ha anat aconseguint la societat. La mostra, que és itinerant, ja es va poder veure abans del confinament a Barcelona i fa la seva primera parada a Mataró, on la Fundació hi té mig miler d’associats.

La mostra ha obert les portes aquesta setmana i tot i que no s’ha pogut inaugurar a causa de la pandèmia, la regidora de Cooperació i Desenvolupament, María José Pérez, l’ha pogut visitar. Des de fa deu anys l’Ajuntament de Mataró treballa de la mà de la Fundació Vicente Ferrer. La regidora ha destacat la importància de la col·laboració amb la tasca d’una entitat d’aquesta trajectòria.

“Viatge a la ciutat de l’infinit” es podrà veure fins al 25 d’octubre al primer pis de l’Ateneu de la Fundació Iluro, al carrer Bonaire.

Informa: C.Sánchez