Exhaurides les places per visitar el Campament Reial de Mataró

Les reserves per cita prèvia han quedat esgotades en menys de 24 hores. Des de cultura de l’Ajuntament afirmen que estan treballant per veure si se’n poden ofertar més, sempre d’acord amb les restriccions que imposa la pandèmia de la Covid-19

Esgotades en menys de 24 hores les places per visitar el Campament Reial que s'ubicarà, entre el 4 de desmbre i fins al 5 de gener, a la carpa del Parc Central com a substitutiu de la Cavalcada cancel·lada a causa de la Covid. Des de cultura de l’Ajuntament estan treballant per veure si se’n poden ofertar més, sempre d’acord amb les restriccions que imposa la pandèmia. En aquest sentit, afirma el regidor de l’àrea, Xesco Gomar, que a hores d’ara s’està “treballant en diferents alternatives perquè cap nen/ a de la ciutat es quedi sense accedir al Campament Reial”. Per altra banda, també s’espera que es puguin alliberar places per  possibles cancel·lacions. En aquest sentit s’han detectat casos de persones que han fet més d’una reserva i s’indica que si es vol fer alguna cancel·lació es pot fer al correu electrònic: culturamataro@ajmataro.cat.

Les reserves per cita prèvia es van obrir ahir a la 1 del migdia i en poques hores la web ja havia registrat més de 12.000 visites, el 87% de les quals fetes a través del telèfon mòbil.

Més opcions per lliurar la carta

Pel que fa al lliurament de cartes, des de l’àrea de cultura recorden que aquest es podrà fer també  als centres cívics de Cerdanyola, Rocafonda, Cabot i Barba, Pla d'En Boet, Molins i al Mercat de la plaça de Cuba a partir del 21 de desembre durant els matins. Un lliurament que aquest any, a causa de la pandèmia, es farà sense contacte directe.

També, des d’aquest migdia, l’Ajuntament activarà la possibilitat d’enviar la carta digitalment als Reis Mags d’Orient a través de la pàgina dels Reis ubicada a la web de culturamataro.cat. A la carta digital els nens podran indicar quin és el seu rei preferit, com s'han portat i signar la carta amb el seu nom, i de forma immediata rebran una breu resposta dels Reis, personalitzada.

Informa: A.Gual