Eurecat dona material de protecció a l’Hospital de Mataró

El centre tecnològic Eurecat ha cedit material de protecció individual a l’Hospital de Mataró per ajudar els sanitaris a fer front al coronavirus. La cessió forma part de les aportacions que Eurecat està realitzant des fa una setmanes a hospitals i organismes catalans davant la manca de material de protecció.

El material inclou uns 4.000 guants, 500 protectors per als peus, unes 60 bates i diverses ulleres procedents del laboratoris d’Eurecat a Mataró, situats al TecnoCampus. La donació també inclou un lot de mascaretes confeccionades a Canet de Mar, al Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil.  

El director general de negoci d’Eurecat, Miquel Rey, ha recordat a Mataró Audiovisual, el compromís del centre tecnològic amb el Maresme. D'aquí el motiu d'aquesta donació a l'hospital de Mataró. 

A Canet de Mar, precisament, Eurecat ha fabricat, en col·laboració amb l’startup Tree Maternity, uns 3.000 cinturons de monitoratge fetal d’un sol ús per a dones embarassades. Els cinturons, que s’anomenen Belty, eviten que s’hagin de reutilitzar les corretges tradicionals. De manera que es redueix la càrrega bacteriana a la sala de parts i augmenta la seguretat davant del coronavirus.

Informa: B.Doñate

Imatges: Arxiu, Hospital de Mataró, Eurecat i Tree Maternity