Escorcollen quatre locals per qüestions laborals i d’estrangeria

L’operatiu policial, conjunt amb Inspecció de Treball, es va fer en un tres locals de massatges orientals i un club cannàbic. Els quatre locals encobrien, presumptament, quatre prostíbuls

Escorcollen quatre locals per qüestions laborals i d’estrangeria

Operatiu policial conjunt amb Inspecció de Treball en tres locals de massatges orientals i un club cannàbic per possibles infraccions laborals i d’estrangeria. Segons informa l’Ajuntament, els quatre locals negocis “pantalla” que encobrien, presumptament, quatre prostíbuls. En els quatre locals es van trobar proves que així ho acreditaria.

L’actuació, que va tenir lloc ahir a la tarda, va acabar amb tres treballadores detingudes per qüestions d’estrangeria i diverses actes aixecades. Tres dels locals estaven ubicats al carrer Churruca i un la ronda Francesc Macià, prop del Centre Cívic del Pla d’en Boet.

L’operatiu el van dur a terme Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Policia Local i Inspecció de Treball. A més de les tres detingudes per part de la Policia Nacional, la Policia Local va obrir 4 actes administratives per activitat comercial no ajustada a la llicència. Per la seva banda, Inspecció de Treball Inspecció de Treball va trobar irregularitats en tots els locals

Els quatre locals queden tancats de manera cautelar fins la resolució del cas. També s’ha traslladat l’informe de l’actuació a l’Agència Catalana de Salut Pública per si hi ha infraccions de les restriccions per contenir la pandèmia.

 

Informa: S.Ruiz