Entren a robar en una farmàcia encastant un cotxe a la porta

El robatori s’ha produït aquesta mitjanit a la Farmàcia Vista Alegre, que ja havia patit 6 entrades més en l’últim any i mig

Entren a robar en una farmàcia encastant un cotxe a la porta

Nou robatori aquesta mitjanit a la Farmàcia Vista Alegre del carrer Almeria. En aquesta ocasió els lladres han entrat al local encastant un cotxe a la porta d’entrada de la farmàcia en cinc ocasions, fins a rebentar la persiana i la porta de vidre del local. Segons expliquen els propietaris del local, a conseqüència de l'encastament i de l'entrada s'han fet malbé productes d'alt valor, com cosmètics i ulleres, a més d'expositors i mobles. També expliquen que els lladres han destrossat la màquina de cobrament i s'han emportat els diners que hi havia dins. Una operació que hauria durat prop d'un minut.

En acabar, els lladres han fugit amb un segon vehicle. La col·laboració dels veïns ha ajudat a identificar el vehicle amb el que han fugit els lladres. Una fuga que segons alguns testimonis hauria acabat amb una persecució policial per la C-58 fins a Sabadell i amb agents policials ferits. 

Des de Mossos d'Esquadra no confirmen aquesta persecució, però sí que expliquen que hi ha quatre persones detingudes com a presumptes autores del robatori i que s'ha obert una investigació. 

Sense comptar el d’aquesta nit, la farmàcia Vista Alegre havia patit 6 robatoris en l'últim any i mig.

 

Informa: S.Ruiz