Entren a robar de matinada a l’Escola GEM de Mataró

L’avís d’un veí i l’alarma de seguretat haurien mobilitzat agents de la Policia Local la nit de diumenge a dilluns. Un cop al centre escolar, haurien detingut una de les tres persones que haurien participat en el robatori. Les altres haurien escapat.

Les escoles de Mataró continuen sent un blanc atractiu pels lladres. Prova d’això és el robatori que s’ha produït la matinada de diumenge a dilluns a l’Escola GEM. 3 joves haurien accedit al centre passada la mitja nit de diumenge. En entrar, es va disparar l’alarma de seguretat i un veí va alertar la Policia Local d’activitats sospitoses a l’interior del centre quan faltaven 10 minuts per la una de la matinada.

Els agents es van mobilitzar fins el lloc dels fets i van detenir una de les 3 persones que haurien trobat dins del recinte educatiu. Els altres dos haurien escapat. Tal com ha pogut confirmar tvmataró, durant l’actuació, un dels policies va resultar ferit. L’arrestat va ser posat a disposició dels Mossos d’Esquadra.

En mig any, són diversos els robatoris que s’han produït o intentat cometre en centres educatius de la capital del Maresme. El passat mes d’abril van entrar a robar a l’Escola Maristes Valldemia per exemple. Al febrer, en canvi, la ràpida intervenció de la Policia Local va frustrar l’acció de dos lladres quan intentaven robar a l’IE Mar Mediterrània.