Entra en funcionament l'ampliació provisional del CAP Rocafonda-El Palau

Comença a funcionar l’ampliació provisional del CAP de Rocafonda-El Palau. De moment, ho farà amb mòduls fins que es construeixi el nou edifici. Aquests mòduls que entren en funcionament avui sumen tres consultes i una sala d’espera que s’afegeixen als espais actuals del centre sanitari. Un cop es facin les obres d’ampliació, l’edifici del CAP Rocafonda-El Palau creixerà en gairebé 550 metres quadrats, arribant a una superfície de sostre edificat de 1.500 metres quadrats. Una ampliació que comportarà el trasllat de les Pistes Muncipals de Petanca de Rocafonda uns metres més amunt, entre el Camp Municipal de Rocafonda i l’Institut Cinc Sénies.

Aquestes obres, que el Departament de Salut contempla realitzar a curt termini, estan pendents de la disponibilitat pressupostària de la Generalitat, que recordem té els pressupostos prorrogats des del 2017.  

També està pendent de ser inclòs en els pressupostos de la Generalitat el nou edifici del CAP Cirera-Molins, que el Departament de Salut té previst edificar a mig termini. Aquest centre sanitari està previst que tingui un sostre edificable de 1.700 metres quadrats, amb planta baixa i dues plantes superiors. Se situarà uns metres darrera de l’actual edifici, fet que permetrà facilitar tant l’accés a l’equipament sanitari com que es creï un futur parc contemplat per aquella zona.

En tots dos casos, l’Ajuntament ja ha realitzat els primers tràmits urbanístics per poder començar les obres.

 

Informa: S.Ruiz