Enfrontament multitudinari contra la Policia Local a Rocafonda

Els fets han acabat amb una persona detinguda per resistència a l’autoritat

Batalla campal aquest dimarts al barri de Rocafonda de Mataró que ha acabat amb la detenció d’una persona per resistència a l’autoritat. Els fets s’han produït poc abans de les vuit del vespre al carrer Pablo Picasso, a l’alçada del número 40. Segons ha pogut saber tvmataró, uns agents de la Policia Local han volgut identificar un home per haver comès una infracció de trànsit. Però aquest s’hi hauria resistit i hauria iniciat un enfrontament amb els agents.

D’acord amb alguns veïns, l’enfrontament ha derivat en una baralla multitudinària quan diverses persones han començat a agredir els agents llençant contra ells fruita i tot tipus d'objectes: ampolles d’aigua, bosses plenes d’escombraries i fins i tot trossos de carn. La situació s’hauria tornat especialment perillosa quan, des d’alguns balcons, haurien llençat contra els policies plats de ceràmica.

Arran de la situació, els agents haurien demanat reforços. Com a mínim han acudit als lloc dels fets tres patrulles de la Policia Local i dos dels Mossos d’Esquadra. Els agents s’han emportat la persona que ha iniciat la baralla detinguda per resistència a l’autoritat, segons ha pogut confirmar tvmataró.