Endesa‌ ‌duplica‌ ‌la‌ ‌capacitat‌ ‌de‌ ‌la‌ ‌xarxa‌ ‌elèctrica‌ ‌de‌ Mataró‌

Endesa ha duplicat la capacitat de la xarxa elèctrica de mitja tensió de Mataró. La companyia ha reforçat la qualitat del subministrament de la ciutat gràcies a l’ampliació de tres línies, que enlloc d’onze quilovolts (kV) ara en suportaran 25. Això significa que per la mateixa línea ara passarà el doble d’energia. Un fet que, segons la companyia, permet potenciar l’activitat econòmica de la ciutat, atendre nous subministraments o donar resposta a eventuals puntes de consum.

Per dur a terme la millora, Endesa ha substituït 170 metres de cablejat subterrani i també ha renovat els transformadors on s’han dut a terme les millores: al carrer Catalunya, Isern i Velázquez, en una primera fase, al carrer roger de flor i Sant Isidro en una segona i la última a la ronda Alfons X el Savi. Unes actuacions de millora que han suposat una inversió de 105.000 euros.

Aquestes millores a la ciutat s’emmarquen dins d’un conjunt d’actuacions que la companyia du a terme a la comarca del Maresme per millorar les seves infraestructures i el subministrament elèctric dels seus municipis, amb l’objectiu final d’adaptar les instal·lacions a les darreres tecnologies del sector.  

 

Informa: M.Rodríguez