En renovació la pista de l’Estadi Municipal d’Atletisme

El paviment de les pistes de l’Estadi Municipal d’Atletisme de Mataró  ja està en procés de renovació. L’Ajuntament ha posat en marxa les obres per renovar el  paviment que es va instal·lar el 2008. L’antic tartan, que ja ha sigut retirat, ja no era apte per a la pràctica esportiva a causa de  l’ús intensiu i la duresa meteorològica.

La nova pista, que serà de dues tonalitats de blau, podrà acollir competicions i entrenaments de les federacions espanyola, catalana i internacionals gràcies al nou paviment sintètic. Un paviment de doble capa que estarà homologat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme i que comptarà amb el control de qualitat de la Federació Internacional Associació d’Atletes.

Altres novetats a banda del paviment de les pistes, són la renovació de la gespa artificial al carril d’entrenament, i la col·locació d’una barana delimitadora d’accés a la zona de mitja lluna sud on hi ha més trànsit d’espectadors. En aquesta zona també es preveu fer una franja de formigó de 2,5 metres d’amplada. 

El pressupost per dur a terme aquests treballs és de 513 mil euros. Les obres, que van començar el 29 de juliol, s’han coordinat amb el calendari de competicions per alterar el mínim possible l’activitat esportiva dels clubs.

 

Informa: A.Durán / J.Peñaranda

<div id='embed-alacarta-3642' style='width: 100%;height:100%;'></div><script src='//www.alacarta.cat/js/embed.js' data-container='embed-alacarta-3642' data-src='5d53f004250f7c08482d6ac5'></script>