En marxa una nova fase de les obres del dipòsit de la Ronda Bellavista

Aquest dilluns s’ha iniciat una nova fase de les obres del dipòsit d’aigua de la Ronda Bellavista. Uns treballs que fins el dia 15 d’octubre tornaran a deixar l’avinguda Puig i Cadafalch tallada al trànsit, entre els carrers Ramon Berenguer III i l’avinguda Gatassa. Unes obres que provocaran afectacions al servei del Mataró Bus. Fins el 14 d’octubre, quedaran afectades la línia 6, direcció Institut Català de la Salut i Carretera de Mata, la línia 7, direcció Parc de Cerdanyola, i la línia 8, direcció Galícia.

També des d’avui quedarà tallat l’accés a la ronda O’Donnell des de la Plaça Granollers, per la instal·lació de les canonades que connectaran el dipòsit amb la xarxa. En sentit nord, la ronda O’Donell quedarà en cul-de-sac en direcció nord a l’alçada del carrer de Pompeu Fabra i només es permetrà l’accés als vehicles dels veïns. A causa d’aquests treballs, l’accés des de Plaça Granollers a l’avinguda Puig i Cadafalch (sentit Argentona) es farà en un sol carril. La circulació per la ronda Prim es mantindrà amb un carril per sentit de la marxa. Uns treballs que han de finalitzar entre finals d’octubre i mitjans de novembre.

Recordem que el dipòsit de la ronda Bellavista és l’obra més important del mandat a Mataró. Aquest dipòsit ha de tenir 7mil metres cúbics  i tindran un cost al voltant dels 7 milions d’euros.

Uns treballs que havien de finalitzar a principis del 2019, però que porten entre 3 i 4 mesos d’endarreriment, principalment per la descoordinació que hi va haver entre els serveis tècnics d’AMSA i l’Ajuntament de Mataró en el moment de la licitació de les obres. Això va comportar que s’hagués d’invalidar el procés i tornar-lo a convocar, provocant un endarreriment en la finalització global de les obres, previst pel maig.

Informa: S.Ruiz/ O.Debat