En marxa la preinscripció per a les extraescolars del projecte Educa+

Obert el període de preinscripció per a les extraescolars que l’Ajuntament subvencionarà el curs vinent sota el projecte Educa+. Fins el proper 14 de setembre, qui ho vulgui podrà apuntar-se a la trentena de cursos que s’han programat entre infantil, primària i secundària. Aquest projecte es va presentar a finals del mes de març i té com a intenció facilitar l'accés a les extraescolars als infants i i afavorir així la cohesió i l'equitat. El programa, arrencarà aquest proper curs com a prova pilot, a l'Escola Josep Montserrat, a l'Institut Escola Mar Mediterrània i al Miquel Biada, i oferirà extraescolars diverses a preus subvencionats. Aquest projecte s'emmarca en el programa estratègic Mataró 2022, on un dels eixos principals és la igualtat d'oportunitats.

La programació s'ha organitzat entre l'Ajuntament i les Associacions de Mares i Pares de les escoles implicades amb la col·laboració de les entitats i empreses privades que portaran a terme les activitats. L'oferta es divideix per etapes educatives, des d'infantil fins a secundaria i compta amb un ventall molt ampli, on hi ha anglès, música, teatre, arts plàstiques o diferents tipus de modalitats esportives, entre d'altres. Escoltem a Maria Bermúdez - Tècnica de Programes Educatius de la Direcció d'Ensenyament de l'Ajuntament de Mataró

Les activitats es faran un cop a la setmana, en classes que aniran d’1 hora a 1 hora i mitja i el prou oscil·larà entre els 10 i els 20 euros mensual. La iniciativa està oberta a tota la ciutadania, tot i que prioritzant els alumnes de les escoles impulsores.

 

Informa: A.Gual