En llibertat un detingut a Mataró pel cas de violació múltiple de Sabadell

Llibertat amb càrrecs pel detingut a Mataró en relació al cas de violació múltiple que es va produir a Sabadell a principis de febrer. Així ho va decretat aquest dijous el titular del jutjat d’instrucció número 2 de Sabadell, després de considerar invàlida la roda d’identificació perquè l’advocat de la víctima va murmurar-li alguna cosa després de conèixer la distribució de la roda de reconeixement. Després de declarar davant el jutge, el detingut va quedar en llibertat amb càrrecs amb compareixences setmanals en el jutjat, retirada de passaport i prohibició de sortida del territori. L’home ha acceptat voluntàriament donar una mostra biològica seva perquè s’analitzi.

La detenció la va efectuar la Policia Local dimecres al migdia al carrer Mare de Déu del Corredor, al barri de Cerdanyola, després d’identificar l’acusat. Després va ser posat a disposició dels Mossos d’Esquadra que el van posar a disposició del jutjat d’instrucció número 2 de Sabadell. El magistrat ara resta a l’espera de l’anàlisi biològic per decidir si decreta presó provisional contra l’acusat. De moment només un dels nou acusats pel cas està en presó preventiva; la resta estan en llibertat amb càrrecs.

Els fets van passar el 3 de febrer quan la víctima havia sortit de festa per Sabadell. Segons va explicar en la denúncia, va ser assaltada per una persona desconeguda i traslladada a la força fins un local abandonat on va ser agredida sexualment per tres persones.  

Tags: