×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Els veïns volen una solució a la ocupació il·legal en un pis de La Muralla

casa ocupada

Els veïns de la Muralla de Sant Llorenç i el carrer Santa Teresa han reclamat a l'Ajuntament una solució a l'ocupació de l'edifici situat a sobre el restaurant Gaudium. Una ocupació il·legal d'aquest immoble, propietat de Bankia, que segons els veïns està generant problemes a la convivència de la zona. L'edifici, que segons els veïns es troba en males condicions, està patint la intervenció de les persones que han ocupat aquest pis com la perforació d'una paret mestra per punxar l'aigua i l'electricitat. Tot i la intervenció de la unitat de convivència de la Policia Local, Bombers i la companyia d'Aigües de Mataró, la solució no arriba i perjudica el dia a dia dels veïns, que en bona part són d'edat avançada. Maria Pilar Tur que ha intervingut al ple en nom dels veïns d'aquests dos carrers.

El govern ha respòs que es tracta d'una problemàtica que, segons diuen, no es podrà resoldre fins que no es pugui desallotjar aquestes persones amb una sentència judicial. De tota manera tant el regidor de Serveis Centrals, Juan Carlos Jerez, com l'alcalde David Bote, han assegurat que compten amb l'acompanyament de la unitat de convivència de la Policia Local que va néixer fa poc menys d'un any i mig per atendre aquest tipus d'ocupacions i l'afectació que provoquen en els veïns.

Els veïns de la Muralla de Sant Llorenç i el carrer Santa Teresa han entrat aquest dijous per registre a l'Ajuntament un escrit manifestant les molèsties que pateixen i reclamant solucions.

Informa: M.Gómez/ C.Mora/ O.Debat