Els TOP20 premien el Servei de Neurologia de l’Hospital com un dels millors de l’Estat

El Servei de Neurologia de l'Hospital de Mataró ha estat reconegut pels Premis Hospitals TOP20, com un dels millors de la seva categoria dins l'Estat espanyol per la qualitat dels serveis assistencials que ofereix. Els premis, organitzats per la companyia de serveis d'informació sanitària IASIST, es van lliurar el mes de desembre a Madrid. El Cap del Servei de l'Hospital, Ernest Palomeras, va ser l'encarregat de recollir el guardó. Palomeras s'ha mostrat molt orgullós de la distinció que reconeix, diu, la feina que s'està fent des de fa molts anys i que es deu a l'actuació conjunta d'un equip multidisciplinari format per infermers, auxiliars, neuròlegs així com l'àrea de rehabilitació i treball social entre d'altres.

En l'àmbit de gestió global, l'Hospital de Mataró ocupa la novena posició dels 28 centres inclosos dins la categoria de "Grans Hospitals Generals", on es tenen en compte indicadors de qualitat, adequació i eficiència. Palomeras assegura que aquest premi és un estímul per seguir millorant.

En aquesta 20a edició del TOP 20 hi han participat 145 centres de tot l'Estat. En aquesta mateixa categoria del sistema nerviós també s'ha premiat l'Hospital del Mar, l'Hospital HLA Moncloa i l'Hospital Universitari Rey Juan Carlos.

Informa: J.Peñaranda