Els socialistes conversen sobre feminisme a través de les obres de Gemma Lienas

‘Horitzó Violeta’ és el títol de la conversa que ha organitzat el Partit dels Socialistes a la Biblioteca Antoni Comas amb l’objectiu de posar sobre la taula el feminisme i l’obra de Gemma Lienas que el representa. Una mirada, la de Lienas, que es trasllada a les seves obres literàries i que, segons ella mateixa, no significa que siguin llibres feministes sinó, simplement, la seva manera d’escriure.

Alguns dels llibres més exitosos de Gemma Lienas són de novel·la i literatura juvenil com ‘El diari vermell –o violeta, groc, blau o taronja- de la Carlota’ o ‘Cul de Sac’. Obres que pretenen conscienciar a tota una generació tot i que, segons Lienas, encara queda molt trajecte per recórrer.

La secretària d’igualtat del PSC Mataró, Marga Riera, ha explicat que el govern mataroní aposta pel projecte ‘Mataró Ciutat del Feminisme’ i que una de les accions és treballar, fer reflexionar i explorar nous models sempre en la mateixa direcció: la igualtat.

Gemma Lienas ha guanyat recentment el Premi BBVA San Joan pel llibre ‘El fil invisible’ i el Premi Vaixell de Vapor per ‘Jo, en Watson i l’armari de Jaqueline’.

Informe: M.Gómez / P.Villà