Els Premis Creatic obren la 18ena edició a les millors idees empresarials

En marxa la 18ena convocatòria dels Premis Creatic. Uns guardons que, en la seva majoria d’edat, incrementen la dotació econòmica, gràcies al mecenatge de 8 empreses del Tecnocampus. A més, la convocatòria d’aquest any simplifica l’estructura i s’aposta per una sola candidatura, a diferència de les dues d’anteriors edicions, que vol premiar a les millors idees empresarials o a start-ups ja constituïdes. El primer premi serà de 12.000 euros, abans n’eren 5.000 per cada un dels dos primers vencedors. El segon de 6.000 euros i el tercer, de 3.000. Els premiats també gaudiran d’allotjament, amb una bonificació del 50% el primer any, al TecnoCampus. El termini per presentar les candidatures estarà obert fins el proper 9 d’octubre.
La primera fase de selecció escollirà 10 projectes finalistes. Els seus creadors hauran de presentar el projecte en format “discurs de l'ascensor”, és a dir, com una conversa que planteja breument una idea de negoci, una empresa o un projecte. El jurat serà l’encarregat d’escollir els 3 guanyadors. 

Els premis Creatic, es lliuraran el 15 de novembre de 2018 en la Nit de l’Emprenedoria, en què també es premiarà el millor projecte emprenedor dels que presenten els estudiants del Tecnocampus. .