Els nous serveis de les platges de Mataró segueixen en funcionament

L’espai destinat a persones amb mobilitat reduïda, situat a la platja del Varador, continua en ple funcionament. Aquest servei de bany adaptat, que funciona diàriament d’11 del matí a 6 de la tarda, consta d’una pèrgola de 27 metres quadrats, que genera una ombra que protegeix a les persones del sol en els moments en què esperen la cadira amfíbia del servei de bany assistit. Aquest servei, que disposa d’un pas adaptat per l’ús de la cadira amfíbia, i que porta en funcionament des de del passat 22 de juny, continuarà en funcionament fins a l’11 de setembre, que és quan es dona per finalitzada la temporada alta de platges.

Molt a prop d’aquesta zona es troba altre de les novetats d’aquest estiu a les platges de Mataró, el carril d’entrada i sortida d’embarcacions. Amb una amplada de 25 metres, el carril està destinat a garantir la seguretat dels banyistes per evitar possibles incidents amb l’equipament de les embarcacions lleugeres, com el caiac o la taula de pàdel surf, entre d’altres.

Tant l’espai destinat a persones amb mobilitat reduïda, com el nou carril per a embarcacions són les principals novetats d’unes platges de Mataró pensades per intentar acontentar a tothom.

 

Informa: A.Durán / C.Mora