Els Missatgers Reials arriben a Mataró a bord del Sant Ramon

Els Missatgers Reials de Ses Majestats els Reis d’Orient ja són a Mataró. Diumenge al migdia, centenars de nens i nenes es van apropar al Port de la ciutat per rebre els Missatgers Reials, que van arribar per mar a bord del llaüt Sant Ramon amb un objectiu clar: recollir les cartes de tots els infants mataronins per fer-les arribar als Reis d’Orient. És per això que tots els nens portaven amb ells la carta amb tot allò que volen pel proper dia de Reis. Joguines, patinets o roba són alguns dels desitjos dels mataronins. 

Però perquè tots aquests regals siguin una realitat, els més menuts s’han d’haver portat bé. És per això que l’emissària del Rei Baltasar va recordar als presents que Melcior, Gaspar i Baltasar saben si han fet bondat o no. També va assegurar que els Reis de l’Orient estan decidits a fer realitat els somnis de petits i grans. 

Per aquells que No puguin ser diumenge al Port, Els Missatgers Reials seguiran recollint les cartes els dies 2, de 17 h a 20 h, i el 3 i 4 de gener d’11 h a 13 h i de 17 h a 20 h a la plaça de Santa Anna. També es podran portar les cartes en la majoria dels Centres Cívics de la ciutat així com el Mercat de la Plaça de Cuba o la de Isla Cristina. També es podran entregar les cartes durant la cavalcada que tindrà lloc, com cada any, el 5 de gener al vespre.

Informa: S. Ruiz / J. Masriera