Els Missatgers Reials arriben a Mataró

Centenars d’infants mataronins es van apropar ahir al migdia al Port de Mataró per rebre, carta en mà, als Missatgers de ses Majestats els Reis de l’Orient. Una arribada que com és habitual va ser per mar i a bord del vaixell Sant Ramon. Després de ser rebuts per les autoritats i llegir un discurs, els Missatgers van anar rebent a tots els mataronins per recollir les cartes amb tot el que desitgen per reis. Entre les peticions més populars, videojocs, joguines, bicicletes o pilotes. Unes demandes que es compliran en molts casos perquè, tal i com a punten els emissaris reials, tots els infants mataronins s’han portat bé durant l’any.

L’alcalde de la ciutat, David Bote, i la regidora de Cultura, Núria Moreno, van ser els encarregats de rebre als Missatgers Reials. Una rebuda sobre la qual tots dos van coincidir que és molt important i un motiu d’alegria per als mataronins més menuts.

Per aquells que no van poder ser ahir al port, els Missatgers Reials seguiran recollint les cartes els dies 2, de 17 h a 20 h, i el 3 i 4 de gener d’11 h a 13 h i de 17 h a 20 h a la plaça de Santa Anna. També es podran portar les cartes en la majoria d'Associacions de Veïns i Centres Cívics de la ciutat així com el Mercat de la Plaça de Cuba, al Parc d'en Palau o al Pati de can Marchal.

 

Informa: S.Ruiz/ E.Andrés