Els matriculats en primera opció al TecnoCampus augmenten un 6%

El nombre de matrícules per als estudis de grau al TecnoCampus Mataró ha augmentat aquest any per un increment de la demanda global i en primera opció d’estudiar al centre. Aquest augment de demanda és el més alt registrat mai al TecnoCampus, i quatre titulacions més que l’any passat tenen nota de tall. Ja són 13 els graus que tenen l’accés regulat per una nota de tall a causa de l’alta demanda d’accés. Els equipaments i el recinte amb què compta la universitat mataronina són definitius a l’hora de triar-la.

Els estudiants que es matriculen al TecnoCampus com a primera opció han augmentat un 6% aquest any. Això suposa que més de 800 estudiants es decanten per aquesta universitat abans que per cap altra. Es troben en llista d’espera més de 400. Tot i que la majoria d’ells ve de fora de la ciutat, també hi ha gent de Mataró.

El curs que ve el TecnoCampus acollirà 941 estudiants nous. Els graus preferits són Disseny i Producció de Videojocs, Informàtica, Producció de Videojocs i Mitjans Audiovisuals. Per la seva part, Fisioteràpia és la titulació amb una nota de tall més elevada.

 

Informa: L.Barroso/ O.Agramunt