Els llums de Nadal ja il·luminen Mataró

Nadal

L’esperit de Nadal ja ha aterrat a Mataró. Aquest dissabte, els carrers de la ciutat s’han engalanat amb l’encesa de les llums nadalenques. Un enllumenat que enguany es podrà veure a més espais de la ciutat: les places de Santa Maria, la Gran i la Xica al centre i els principals carrers dels barris de Rocafonda, Cerdanyola i Peremàs-Esmandies s’han sumat als carrers històricament il·luminats per aquestes dates. Una decoració lumínica que enguany ha pagat íntegrament l’Ajuntament de la ciutat. L’alcalde de Mataró, David Bote, assegura que aquesta aposta i la resta d’activitats organitzades durant aquest Nadal tenen l’objectiu de fomentar el comerç de proximitat.

El programa d’actes de “Nadal a Mataró” d’aquest 2017 inclou la Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal, la Fira Màgic, activitats gastronòmiques, teatrals, cinematogràfiques, entre altres. Cada àmbit lluirà un color diferent i tindrà una figureta que la representi. El motiu? El 8 de gener es realitzarà el primer “Nadal de concurs” en què per participar-hi, els mataronins hauran de fer-se una fotografia en cada un dels espais i després penjar-les a Instagram.

L’encesa de l’enllumenat de Nadal va anar acompanyat d’un espectacle de màgia a càrrec d’Adan Xou. La fira de Pessebres i Ornaments de Nadal estarà oberta fins el 23 de desembre. La Fira màgic fins el 6 de gener.

 

Informa: S.Ruiz/ J.Masriera