Els infants de Mataró podran entregar la carta als Reis d'Orient virtualment

L'Ajuntament de Mataró ha ideat un sistema a través de la web de cultura perquè els nens i nenes puguin lliurar la seva carta i rebre una resposta personalitzada a través d'Internet

La pandèmia no impedirà que els infants puguin lliurar la carta amb els seus desitjos a Ses Majestats els Reis d’Orient. De fet, aquest any hi haurà més formes que mai d'entregar-la. 

L'Ajuntament de Mataró ha ideat un sistema perquè els nens i nenes de la ciutat puguin enviar la carta de manera virtual. Des d'aquest migdia, poden dirigir-se a la pàgina web de culturamataro.cat. Allà hi trobaran una carta digital on hauran d'indicar quin és el seu Rei preferit, com s'han portat aquest any, explicar què demanen i signar amb el seu nom. La carta es farà arribar als Reis d'Orient i, de forma immediata, rebran una breu resposta personalitzada de Ses Majestats.

A banda, es podrà lliurar als Missatgers i Missatgeres dels Reis d’Orient quan s'instal·lin al Campament Reial els dies 4 i 5 de gener. Una vegada dins el Campament, els infants trobaran tres grans bústies on podran dipositar les seves cartes. Cal recordar però, que les reserves s'han exhaurit en tan sols 24 hores. Des de cultura de l’Ajuntament afirmen que estan treballant per veure si se’n poden ofertar més, sempre d’acord amb les restriccions que imposa la pandèmia de la Covid-19. 

Des de l’àrea de cultura també recorden que s'habilitaran els centres cívics de Cerdanyola, Rocafonda, Cabot i Barba i Espai Gatassa així com el Mercat de la plaça de Cuba perquè a partir del 21 de desembre durant els matins puguin recepcionar cartes. El lliurament aquest any es farà sense contacte directe a causa de la pandèmia.

Informa: A.Gual / L.Sanmiquel