Els infants beneficiaris de les beques menjador reben les "targetes moneder"

L’Ajuntament de Mataró lliura durant el dia d’avui les “targetes moneder” per als infants beneficiaris de beques menjador. A la ciutat es lliuren un total de 3442 targetes (una per infant) per donar cobertura a 2.126 famílies. La iniciativa, impulsada per la Generalitat de Catalunya i Caixa Bank, amb el suport logístic dels consistoris catalans, pretén que durant el període de tancament de les escoles pel coronavirus, els infants beneficiaris de les beques menjador puguin tenir garantits els àpats. La targeta es carregarà amb l’import de la prestació diària pel total de dies que duri el tancament i preveu tornar-se a carregar si s’allarga la situació. Unes targetes que es poden fer servir a partir de demà dimecres i que de moment el seu saldo correspon als àpats d’aquesta setmana i de la passada.

A Mataró es lliuren les targetes al llarg del dia d’avui en 10 centres escolars en diferents franges horaries dividides en dos torns, de 9 a 14.30 i de 15 a 20. La recollida s’ha organitzat perquè sigui el més ágil possible i es respecti la normativa de distància entre persones i d’higiene i desinfecció que determina l’estat d’alarma.

En el cas que alguna família no pugui assistir-hi, haurà de posar-se en contacte a partir de dimecres 25 de març amb Benestar Social de l’Ajuntament de Mataró  (avinguda de Josep Puig i Cadafalch, 101) que disposa del següent horari aquests dies: de dilluns a divendres de 9 a 14 h.També s'ha posat a disposició de la ciutadania el telèfon d'atenció 937582301 i el correu consultaserveissocials@ajmataro.cat.

Informa: C.Sánchez