Els hotels de Mataró preparen el seu tancament

coronavirus

Hotels, hostals, càmpings i qualsevol tipus d’allotjament turístic queden tancats fins l’aixecament de l’estat d’alarma. Així ho va decretar ahir el govern espanyol, que dona com a data límit per aquest tancament el 26 de març si encara queden clients allotjats aquests dies. En cas que no quedin clients, el tancament ha de ser immediat.

Davant aquesta situació, alguns hotels de la ciutat ja estan preparant el tancament i d’altres, com és el cas de l’Hotel Atenea, van tancar les seves portes uns dies enrere. Un dels hotels que està preparat és l’hotel Ibis, que està esperant l’ordre del grup del que formen part per fer efectiu el tancament. L’hotel URH Ciutat de Mataró, per la seva banda, també està cessant la seva activitat per poder tancar el més aviat possible.

Amb tot, el govern espanyol sí que permet en un supòsit que els allotjaments turístics es mantinguin oberts al públic. És en el cas que hi hagi clients que hi estiguin “allotjats de manera estable i de temporada” i que comptin amb les infraestructures necessàries per realitzar “activitats de primera necessitat” a les seves habitacions. Aquests establiments, però, no poden allotjar nous clients.

Informa: F.Andrés