Els estudiants mataronins preparen els exàmens de selectivitat

Molts estudiants aprofiten els últims dies per repassar i estudiar pels exàmens de selectivitat. Les Proves d’Accés a la Universitat  (PAU) seran els propers 12, 13 i 14 de juny i començaran amb llengua castellana i literatura. Al llarg dels tres dies i en funció de la modalitat dels estudiants, es faran exàmens de 26 assignatures diferents. Això sí, sigui quina sigui la prova es disposarà de 90 minuts per fer-la. Aquests dies les biblioteques estan plenes d’estudiants que saben quines són les assignatures més difícils a les que s’enfronten. Creuen que tenen molta pressió per aconseguir la nota de tall desitjada i sobretot, a mesura que s’acosten els dies,  molts nervis.

Hi ha qui prefereix estudiar a casa, altres ho fan a les biblioteques per assegurar-se, diuen, la concentració. El més important però és saber-se organitzar el temps d’estudi. És per això que molts d’ells repassen apunts i esquemes que han elaborat al llarg del curs i fan simulacions d’exàmens d’anys anteriors.

Els resultats de la prova de selectivitat  sortirà per internet el 26 de juny.

Precisament perquè els estudiants mataronins puguin preparar tant els exàmens de Selectivitat com els exàmens de final de curs, l’Ajuntament de Mataró posa a disposició dels alumnes sis sales d’estudi fins el 21 de juny. Les sales dels Centres Cívics de Cerdanyola, Molins, Rocafonda, Cabot i Barba i Pla d’en Boet estaran obertes de dilluns a divendres de 9h a 21:30h. La sala del Centre Cívic Espai Gatassa estarà disponible de 9h a 13h i de 15h a 21:30h. Totes tenen accés lliure i disposen de connexió wifi.

M.Gómez / L.Barroso / J.Masriera