Els estudiants del Tecnocampus protesten contra la pujada de preus

Fotografia: Mataró Audiovisual

Un centenar d’estudiants del Tecnocampus s’han concentrat aquest migdia a la Plaça del Tecnocampus per protestar en contra de la pujada de preus del centre universitari. Expliquen que aquesta pujada de preus la pres el Patronat del Tecnocampus a principis del 2019 i que afecta a la majoria de carreres.  Un augment que en alguns casos expliquen que arriba fins els 500 euros, però que asseguren que no es tradueix en millores ni de material, ni de les infraestructures, ni dels sous dels becaris i treballadors. Ramon Mallent, representant de la Comissió de Delegats de l’Escola de Salut del Tecnocampus, afirma que en una reunió la direcció de la Fundació TecnoCampus els va explica que es deu a un estudi de mercat comparatiu amb altres centres adscrits de Barcelona.

Els estudiants també consideren que hi ha hagut falta de transparència per part de la Fundació Tecnocampus. Asseguren que la primera notícia de l’augment la van tenir arran d’un claustre de professors a finals del mes de març, quan la decisió s’havia pres mesos abans.

Els estudiants no descarten portar a terme més accions de protesta per seguir-ho denunciant. Avui han passat per les diferents aules per mirar de mobilitzar a més estudiants i no descarten fer fins i tot una vaga.

 

Informa: S.Ruiz/ A.Pérez-Vico