Els comerciants de Mataró demanen més presència policial davant l’onada de robatoris

robatori

Negoci Empresa Mataró demana patrulles policials fixes als principals eixos comercials de la ciutat per tal combatre l'onada de robatoris i millorar la percepció de seguretat de les persones que hi passegen. Consideren que més enllà del que ja s'està fent cal treballar en la seguretat d'aquests eixos de forma específica, per tal de revertir la situació actual i que Mataró segueixi essent una ciutat atractiva on anar a comprar. Els preocupa que el creixent nombre de robatoris en establiments i a persones en la via pública afecti la imatge de la ciutat i desincentivi als potencials visitants tant d'altres municipis del Maresme com de comarques veïnes.

Reconeixen haver notat en les últimes setmanes un augment significatiu dels robatoris en establiments i afirmen que ja s'han posat en contacte amb l'Ajuntament per expressar la seva preocupació i reclamar solucions. També apunten que molts d'aquests robatoris, com el que es va produir la setmana passada al carrer Santa Teresa, els han portat a terme persones que acumulen diversos càrrecs i demanen una revisió de les lleis que permetin penalitzar la reincidència.

Lamenten que la problemàtica agreuja la ja de per si, difícil situació que viu el comerç de proximitat arran de la crisi derivada de la covid-19.

Informa: A.Gual