Els comerços del centre fan un balanç positiu de les rebaixes

A pocs dies perquè s’acabi la temporada de rebaixes d’estiu, les botigues del centre de la ciutat en fan una valoració positiva. Comenten que, generalment, les vendes han augmentat respecte a la resta de l’any, i que un dels factors d’aquest increment de vendes és la presència de turistes, que passegen pel centre sobretot a la tarda. Escoltem l’Anna Maria Rovira i la Rosa Martínez, dependentes dels comerços Alemany i Blau.

La majoria de mataronins celebra els grans descomptes que s’aconsegueixen durant aquesta temporada, perquè en moltes ocasions suposen més de la meitat del preu original. Sabateries, òptiques o botigues de roba són alguns dels comerços que tenen als seus aparadors ofertes de fins al 50 o 70% amb l'objectiu de liquidar el material de la temporada passada. De totes maneres, molts consumidors reconeixen que no es deixen emportar per les ofertes.

El 31 d'agost finalitzarà la temporada de rebaixes i, a dia d'avui, molts comerços ja saben que han superat les vendes d'altres anys. Un senyal de que, tan bon punt acabin les d'estiu, tan venedors com compradors començaran el compte enrere per a les rebaixes d'hivern.

Informa: L. Barroso/M.Viteri