Els Capgrossos s'estrenen a Mataró aquesta temporada per la Festa de Primavera

Amb música, inflables, tallers i castells és com donaran la benvinguda a la primavera, aquest cap de setmana, els veïns del barri Les Santes- Escorxador i els Capgrossos de Mataró, que celebren també els 11 anys del seu local. Tot un cap de setmana ple d'activitats obertes a tota la ciutadania i en especial al públic familiar. Jordi Marquès, president dels Capgrossos de Mataró, explica que la voluntat de col•laborar en activitats com aquesta és la d'obrir la colla a la ciutat

Dissabte serà el dia dels més petits amb tallers i jocs pensats per ells i el vermut de Swing i el concert de "Xics'n'Roll que hi posaran el toc musical. La primera jornada culminarà amb una xocolatada i una sessió de màgia. De cara diumenge, el protagonisme el prendrà els Capgrossos de Mataró. A les 12 h, just davant la Biblioteca Antoni Comas presentaran la primera actuació de la temporada a la ciutat i la tercera de la temporada. La primera va ser a Barcelona i la segona, just la setmana passada, a Calella. En aquesta ocasió els acompanyaran les colles castelleres els Moixiganguers d'Igualada i a la Colla Jove de Barcelona. Marquès avança que pel cap de setmana es plantegen crear estructures voluminoses amb castells superiors al 7.

La festa acabarà amb una botifarrada popular i una mostra de competicions populars d'esports tradicionals. Els Capgrossos tornaran a actuar a la ciutat ben aviat. Ho faran en la tradicional diada de Sant Jordi, entre les 6 i les 7 de la tarda davant l'Ajuntament.

Informa: J.Peñaranda

Tags: