Els Capgrossos i els veïns de l'Escorxador celebren l’arribada de la primavera

Aquest cap de setmana els veïns del barri Les Santes-Escorxador i els Capgrossos de Mataró han donat la benvinguda a la primavera en una festa conjunta amb música, inflables, tallers i castells.

Des de fa 11 anys, els Capgrossos de Mataró celebren l’habitual “Diada del Local”, però en aquesta ocasió l’aniversari del local ha passat a dir-se “Diada de l’Escorxador” amb la intenció d’obrir la festa a tot el barri. Amb aquesta mateixa voluntat, des de fa uns anys, també es va traslladar la diada, del pati del local, als jardins de la Biblioteca Antoni Comas. 

La Festa de Primavera va culminar diumenge amb la “Diada de l’Escorxador”.  Els Capgrossos de Mataró, acompanyats pels Moixiganguers d'Igualada i la Colla Jove de Barcelona, van presentar el 9 de 7. Oriol Feliu, el nou cap de colla, explica que aquest és un any de canvis, però la progressió, diu, és bona.

Si els protagonistes de diumenge van ser els castellers, els de dissabte, sense dubte, van ser els nens. Una festa farcida d’activitats per al públic familiar amb tallers, jocs, música, màgia i xocolata. 

 

Informa: J.Peñaranda

 

 

Tags: