Els Capgrossos de Mataró, preocupats per la seva massa social

Els Capgrossos de Mataró segueixen sense poder iniciar la temporada. Les autoritats sanitàries determinen que activitats com els castells formen part de la plena normalitat, per tant, després de les fases de desconfinament i quan es permeti del tot el contacte amb tercers. El cert és que els mataronins no van arribar ni a començar la temporada, només van fer tres assajos, i la veritat és que ganes de fer pinya no els en falten. És per això que la seva activitat a les xarxes socials ha augmentat en les darreres setmanes i organitzen periòdicament vermuts musicals o concursos a través de la plataforma Kahoot per mantenir viva l’entitat.

Un dels factors que més preocupa a la colla però, és el distanciament que la crisi de la Covid-19 pugui provocar entre els seus socis. Temen perdre camises pel camí i que la massa social pugui reduir-se de forma important. 

Des dels Capgrossos asseguren que han tingut com a mínim dos casos de coronavirus dins la colla però que s’han recuperat sense problemes. Ara, volen mirar endavant i pensen en el futur i també la temporada vinent, la del seu 25è aniversari.

Informa: M.Gómez