Els Capgrossos suspenen l'activitat castellera pel coronavirus

Els Capgrossos suspenen l'activitat castellera pel coronavirus

Els Capgrossos de Mataró han suspès tota activitat castellera fins a nou avís arran del comunicat que ha emès La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya pel coronavirus.

La direcció científica i mèdica de la Coordinadora de Colles ha recomanat l'anul•lació, suspensió o ajornament de l'activitat castellera amb canalla, fent cas dels consells del Departament d'Ensenyament de la Generalitat d'aturar totes les activitats extraescolars. Tenint en compte, diuen, que les colles castelleres no s'entenen sense els més petits, La Coordinadora de Colles ha fet extensiva la suspensió a tots els membres de les entitats.

Víctor Payerol, president dels Capgrossos, explica que aquesta ha estat una decisió presa per garantir la salut i la seguretat dels membres de la colla castellera.

Des de la junta se'ls fa difícil saber quan podran reprendre l'activitat, tot i preveuen que pugui ser un període relativament llarg. Expliquen que aquesta aturada en sec de l'activitat pot afectar l'inici de la temporada, just ara que començaven a agafar un bon ritme d'assajos i assistència. Esperen que el problema se solucioni de pressa i puguin reprendre l'activitat com més aviat millor.

Informa: J.Peñaranda