Els bombers rastregen la zona de Teià sense sort

La recerca de la dona desapareguda es va iniciar ahir al vespre després que uns voluntaris que l'estaven buscant sentissin crits a la zona de la Pedrera

Continua desapareguda la dona de 44 anys que Mossos d'Esquadra busquen des del dia de Sant Esteve. Bombers de la Generalitat ha activat aquest dimecres al vespre una cerca després que uns voluntaris que l'estaven buscant sentissin crits a la zona de la Pedrera, a Teià. El cos va activar diferents operatius de muntanya i submarinisme, ja que a la zona hi ha pous, també el Grup Operatiu de Suport, el Grup Caní de Cerca i el Punt de Trànsit per distribuir tasques i sectors de recerca. Després de dues hores de cerca, Bombers va desactivar l'operatiu per manca d'indicis que indiquessin que la dona de Vilassar fos en aquella zona.

Actualment un grup d'entre 200 i 250 voluntaris treballen colze a colze des del dia de Sant Esteve per pentinar la comarca. Els voluntaris demanen que qualsevol persona que tingui notícies respecte de la persona desapareguda o que es vulgui afegir als grups de cerca que contacti amb els Mossos d'Esquadra o truqui al 112.

Informa: C.Sánchez/ J.Peñaranda