Els Bombers eviten l'enfonsament d'un vaixell al Port de Mataró

Un vaixell d’entre 20 i 30 metres d’eslora amarrat al Port de Mataró s’ha enfonsat de manera parcial aquest dimarts a la nit, segons han confirmat els Bombers de la Generalitat, que han hagut de treballar gairebé quatre hores per poder treure l’embarcació a la superfície.  El vaixell s’hauria començat a enfonsar sobre les 12 de la nit per una via d’aigua ocasionada en el casc de l’embarcació per causes que a hores d’ara es desconeixen.

Els Bombers hi han enviat una dotació al Port de Mataró en rebre l’alerta i han donat per controlat l’incident sobre dos quarts dues de la matinada. Però hi han hagut de treballar fins gairebé les quatre, en col·laboració amb Salvament Marítim. Per extraure l’aigua del vaixell, han hagut d’utilitzar dues electrobombes i una motobomba. En acabar l’extracció, Salvament Marítim hi ha col·locat una barrera de seguretat i els Bombers hi han deixat una de les dues electrobombes. L’aigua ha inundat prop d’un metre de la bodega del vaixell, de nom Corfeo.

Una dona ferida lleu per l'incendi en un habitatge

D’altra banda, una dona ha resultat ferida lleu per cremades a una mà en l'incendi que s’ha produït aquest dimarts al matí en l’habitatge d’un edifici de quatre pisos situat al número 188 de la Via Europa. Segons els Bombers, el foc s’ha originat sobre les 11.40h en una campana extractora i ha omplert de fum tota la cuina de l’habitatge. Per extingir el foc, han estat necessàries tres dotacions dels Bombers. La dona ferida ha estat trasllada pel Serveis d’Emergència de la Generalitat a l’Hospital de Mataró.

Informen: C.Salad i B. Doñate.