Els alumnes de 4t de l'escola Sant Josep interpreten Coco

El musical, basat en la pel•lícula de Pixar i Disney, servirà per recaptar fons pel viatge de final d'etapa

Coco, la famosa pel•lícula d'animació de Pixar i Disney arriba a Mataró en format musical. Els alumnes de 4t d'Eso de l'escola Sant Josep s'han posat en la pell d'en Miguel, aquest jove somniador que es vol convertir en una llegenda de la música, com el famós cantant mexicà Ernesto de la Cruz. Una passió que l'acabarà endinsant en la terra dels morts. Els nois i noies han treballat amb aquest musical des del mes de setembre i ara culminen la feina feta amb 4 actuacions que serviran per finançar el viatge de final de curs. Més enllà de la recompensa, asseguren que s'emporten molt bones vivències.

Alba, alumna 4t d'ESO Escola Sant Josep: "Gràcies a aquest musical hem fet molta cohesió de grup, ens hem unit moltíssim". 

Dana, alumna 4t d'ESO Escola Sant Josep: "És una cosa nova per nosaltres, en tenim moltes ganes."

Iker, alumne 4t d'ESO Escola Sant Josep: "És l'últim any que estem junts. Portem junts des d'infantil."

L'objectiu de l'activitat és explorar noves disciplines i fer pinya.

Laura de Pablos, exprofessora i col·laboradora del musical: "Que siguin capaços de treballar en equip, de treballar un concepte nou. Molts mai s'havien vist desenvolupant una tasca com aquesta. El resultat és el que fins ara hem arribat a veure tots i jo crec que serà tot un èxit."

La sala d'actes de l'escola Sant Josep obrirà les portes els dies 18, 19, 25 i 26 de març a les 17h. Les entrades tenen un cost de 5€.