Els 6.000 barrets de palla de Les Santes tenen un patrocinador

No+Vello Mataró és el nou i primer patrocinador dels barrets de palla de Les Santes que presenta Unió de Botiguers des de fa onze anys. Del nou model, que per aquest 2018 la cinta és de fons blanca i les lletres impreses en color verd llima, se n’han fet 6 mil unitats, mateixa xifra que l’any passat. Un símbol de la Festa Major de Les Santes que segons Unió de Botiguers té moltes utilitats a més de protegir del sol. Ells mateixos creuen que és un barret que creua fronteres i no només s’usa aquests dies a Mataró. 

Amb la incorporació del patrocini en el barret de palla arriben també més novetats. Aquesta vegada s’organitza un concurs d’Instagram en el que es pot aconseguir un tractament corporal d’un any de depilació làser al mateix centre de No+Vello Mataró. Per ells és una oportunitat de donar-se a conèixer al municipi ara que fa dos mesos que hi han aterrat. Escoltem Eduardo Peña, responsable centre No+Vello Mataró.

Els barrets es poden aconseguir als diferents comerços associats a la Unió de Botiguers o també a una parada que organitzaran cada tarda a partir del 21 de juliol a la cantonada entre el Carrer de Barcelona i La Riera.

Informa: M. Gómez