El veïns de Cerdanyola s'informen de les obres del dipòsit de la Ronda Bellavista

Una trentena de veïns i veïnes del barri de Cerdanyola han volgut conèixer de ben a prop en quin estat es troben les obres del dipòsit d’aigua que s’ha d’instal·lar a la Ronda de Bellavista. De fet, la instal·lació de les canonades que el connectaran amb la xarxa d’aigua és el principal motiu de les afectacions actuals que generen, ara, preocupacions entre els veïns afectats. El principal maldecap per ells és la mobilitat de la zona i si podran o no accedir als seus aparcaments privats. 

La instal·lació de les canonades obliga a tallar vies principals de la zona com l’Avinguda Josep Puig i Cadafalch, la Ronda de Bellavista o la Via Sèrgia, en funció de la fase en què es trobi el projecte. Les afectacions s’allargaran durant mesos, un temps en el que l’Ajuntament demana paciència als veïns per guanyar en qualitat.

Aquestes obres, tal i com ja va anunciar el govern municipal, s’endarrereixen ara entre 3 i 4 mesos per una descoordinació entre els serveis tècnics d’Aigües de Mataró SA (AMSA) i el propi Ajuntament.  

 

Informa: M.Gómez