El Tres Roques inicia les preinscripcions pels cursos del nou trimestre

El final de l'estiu sempre és una bona oportunitat per ampliar el coneixement mitjançant cursos o tallers. És per això que el centre de formació permanent Tres Roques ha obert les inscripcions als més de 60 cursos que ofereixen de cara als propers tres mesos.

Segons ens explicava al Mirador Montse Alemany, directora del centre de formació Tres Roques, els objectius que persegueixen són ben diversos. Hi ha alumnes que busquen poder ampliar coneixements, obtenir una certificació o, fins i tot, passar una estona distreta.

Els interessats que vulguin apuntar-s'hi tenen de marge fins el 15 de setembre. Dos dies després, el 17, es donaran a conèixer els cursos que finalment tiraran endavant i les persones admeses. Tot i que els tallers sempre han estat presencials, per primera vegada aquesta tardor presenten el primer online d'informàtica.

Els cursos que més demanda generen són els d'idiomes, especialment els d'anglès, a més dels d'informàtica i cuina. Per aquells que busquin temàtiques noves, podran trobar, per exemple,un curs d'iniciació al lettering o un de modelatge sense patró.

Informa: L.Sanmiquel