El Torneig Itinerant de Scrabble del Maresme fa parada a Mataró

Aquest dissabte la seu d'Òmnium Cultural Maresme ha acollit la 7a edició del Torneig Itinerant de Scrabble de la comarca. Una competició organitzada per la secció local de Mataró de Plataforma per la Llengua i la Federació Internacional de Scrabble en Català.
El torneig premiava la millor jugada amb "l•l", l'Scrabble amb més puntuació i el millor jugador o jugadora del Maresme. Els tres primers classificats van ser el periodista Salvador Alsius, de Barcelona; Mercè Illa, del Club Canet de Mar; i Salvador Batlle, del club Sabadell.

Armand Senamet, membre de la Federació Internacional de Scrabble en Català, explica que és un tipus de torneig on hi pot participar gent de tots els nivells. El sistema d'emparellament que s'utilitza és el suís, també fet servir en escacs, on cada participant s'enfronta a un rival del mateix nivell segons la puntuació de les rondes anteriors. 

La seu d'Òmnium Cultural Maresme compta amb un grup actiu de Scrabble que es troba tots els dijous de sis a vuit de la tarda per jugar a aquest popular joc de taula.

Informa: J.Peñaranda