El temporal endarrereix els desplaçaments en transport públic

El temporal endarrereix els desplaçaments en transport públic

Importants retards en els desplaçament en els principals transports públics des de Mataró. El temporal que afecta aquests dies especialment la comarca del Maresme està fent endarrerir gran part dels trajectes ja des de primera hora d’aquest matí.

Pel que fa a la línia 1 de Rodalies, que connecta Mataró amb Barcelona, pateix endarreriments superiors als 30 minuts, segons la informació de Rodalies. Des de primera hora els trens circulen per via única entre Vilassar i Mataró. Pel fort onatge, també s'ha limitat el pas de trens a una via a Premià, pel que el tram de via única s’ha ampliat al trajecte entre El Masnou i Mataró. Per minimitzar l’afectació es redueixen freqüències al tram afectat i es manté la freqüència habitual entre El Masnou i Barcelona.

Els usuaris, a través de les xarxes socials, denuncien mala planificació i manca de previsió. Alguns d’ells asseguren que han trigat més d’una hora per anar de Mataró a Cabrera de Mar o dues hores per un trajecte que s’acostuma a fer en 50 minuts.

Pel que fa al transport en autobús, les diferents línies de Moventis, gestionades per l’empresa Casas, pateixen endarreriments d’entre 5 i 15 minuts en funció del servei. Demores provocades pel mal temps i per les incidències a les carreteres.

Informa: C.Sánchez

Tags: