El Tecnocampus presenta la seva oferta acadèmica al Saló de l'Ensenyament

El Tecnocampus mostra des d’avui la seva oferta acadèmica al Saló de l’Ensenyament. Les novetats d’aquest proper curs seran el grau en Enginyeria en organització industrial i el postgrau en Direcció i Gestió Públiques. Dues noves apostes que es donen a conèixer juntament amb el model d’universitat que ofereix una relació estreta empresa i universitat. Es tracta d’un patró, que segons el director gerent de Tecnocampus, Jaume Teodoro, singularitza la proposta universitària mataronina i que prové de la història del centre, que vol mantenir vinculació amb el territori i reforçar el mercat laboral.

Pel que fa a les dimensions de les universitats del Tecnocampus, tenint en compte aquestes noves propostes, Teodoro assegura que ara mateix el campus és sostenible. En aquest sentit els nous graus o propostes de nova creació tenen com a voluntat completar o matissar l’oferta existent però sense representar un creixement important pel que fa a volum d’estudiants.

El Saló de l’Ensenyament obre les seves portes aquest dimecres 14 de març a partir de les 9 del matí i romandrà obert fins aquest proper diumenge dia 18