El TecnoCampus ofereix una jornada de portes obertes online

El TecnoCampus ofereix una jornada de portes obertes online

Aquest dissabte 9 de maig el Tecnocampus oferirà una jornada de portes obertes online per mostrar les instal·lacions, exposar el pla d'estudis i resoldre dubtes. Unes jornades que intentaran acostar-se al màxim a les presencials que s'havien de fer a l'abril, però amb la particularitat que els visitants aquesta vegada seran virtuals. De moment ja hi ha més de 600 inscrits. Oriol Ribet, Cap de Comunicació del Tecnocampus, explica que ara es troben en ple període de captació d'estudiants. El Saló de l'Ensenyament els suposava un punt d'arrencada molt important, però aquest any s'ha vist cancel·lat per la pandèmia. Així el Tecnocampus ha optat per transformar totes les línies d'assessorament en format online. S'ha creat el nou portal futurestudiant.tecnocampus.cat on es canalitza tota la informació i es resolen preguntes freqüents pels nous estudiants. Per altra banda també s'han fet xerrades informatives de graus i el mes de maig se'n preveuen d'altres pels màsters universitaris. Aquest dissabte toca la jornada de portes obertes virtual.

Davant el nombre d'inscripcions a les jornades i la quantitat d'informació sol·licitada des del web, Ribet preveu que el nombre de matrícules per al curs que ve sigui positiu, tot i la incertesa. Pel que fa als 4 màsters oficials que ofereix el centre i que comencen a principis d'octubre, pot ser que es vegin condicionats per la mobilitat, ja que reben forces estudiants de Llatinoamèrica. Tot i això, Ribet assegura que compten amb un grup important d'estudiants xinesos, instal·lats en territori espanyol, interessats en els estudis.

El mes de gener començaran també la majoria de postgraus. En aquest cas tenen plena confiança en què la situació ja els permeti iniciar-los amb normalitat.

Informa: J.Peñaranda