El TecnoCampus obre la preinscripció dels cursos de postgrau i màster pel curs vinent

TecnoCampus

Obertes les preinscripcions dels quinze cursos de postgrau i màster que oferirà el TecnoCampus el proper curs 2018-2019. Una oferta formada per dos màsters universitaris oficials i tretze títols d’especialització professional. La principal novetat pel curs vinent serà el Màster Universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment. Un curs que recull l’experiència de les tres edicions del Màster Universitari en Cronicitat i Dependència i que es marca l’objectiu de formar professionals de la salut en l’àmbit de les malalties cròniques i l’envelliment, amb orientació a la recerca.

A més d’aquest nou màster universitari, també començaran les noves edicions dels tres màsters propis: el Màster en Indústria 4.0, organitzat amb l’Escola Estudis Informàtica, Multimèdia i Telecomunicacions de la UOC; el Màster en Entrenament Personal i Readaptació Físicoesportiva; i el Màster en Atenció a la Persona en Situació d’Urgència i/o Emergència.

Entre l’oferta de postgraus, aquest any es tornaran a realitzar el curs d’Atenció al Pacient en el Procés Quirúrgic; la 5a edició del Postgrau en Seguretat del Pacient; la 9ª edició del Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació o la 3a edició Postgrau en Guió i Direcció d’Actors.

 

Inici de les preinscripcions escoles bressol municipals

Des d’aquest dilluns i fins el propers 22 de maig hi ha obert el període de preinscripcions a les escoles bressol municipals. La preinscripció es pot fer a través del web de l’Oficina Virtual de l’Ajuntament o presencialment a la Direcció d’Ensenyament o el Servei d’Atenció a la Ciutadania. El 25 de maig sortirà la primera llistà de sol·licituds amb la puntuació obtinguda i el 8 de juny sortirà la llista definitiva. Les matrícules es podran realitzar a partir del 13 de juny.